keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Paluu treeneihin


Nikan lomat on nyt lusittu ja se on kyllä itsekin hyvin tyytyväinen töihin paluusta. Sille ei oikein sovi tuo toimettomana oleilu, sillä se alkaa tylsistyä etenkin tallissa ollessaan ja reagoi osoittamalla mieltään ruokintatilanteessa. Nikan olisi varmaan paras olla pihatossa, mutta sellaisia ei oikein ole meidän lähettyvillä, joten täytyy keksiä sille paljon tekemistä aina talvikausina, kun ei voi olla yötä päivää pihalla.

Nikan ensimmäinen kunnollinen harjoituskerta tauon jälkeen oli viime viikolla, ja silloin sillä oli ollut vaikeuksia keskittyä sekä tehdä asiat kunnolla. Nika niin sanotusti pyrkii hallitsemaan jaloillaan ja esimerkiksi pyydettäessä reippaampaa käyntiä, se vaihtoehtoisesti pyrkii joko löntystämään samaa hidasta käyntiä tai nostaa pienen pienen ravin, muttei vahingossakaan liiku oikeasti eteenpäin. Seuraavana päivänä olin katsomassa pyöröaitaustyöskentelyä ja se sujui jo huomattavasti paremmin, aivan kuin taukoa ei olisi ollutkaan. Nika selvästi muisti kaikki asiat, ja nyt myös suoritti ne hyvin, kun oli saanut edellisenä päivänä purkaa ylimääräisen energiansa. Huomenna menen taas Nikalle ja saattaa olla, että sillä jopa ratsastettaisiin, mutta ainakin satulan se on saanut selkäänsä jo tällä kuluneella viikolla. 



Nika näyttää tässä kuvassa jopa vähän liian hoikalta, mutta todellisuudessa on tällä hetkellä todella hyvässä lihavuuskunnossa. Syksyllä oli vähän ylimääräistä, mutta talvi ilman jatkuvaa loimitusta on tehonnut hyvin 



Ainainen kuvanlaadusta valittaminen on pian loppumassa, sillä kuvauskaluston uusiminen on parhaillaan käynnissä! Vielä täytyy vähän aikaa odotella rungon kotiuttamista, mutta yksi objektiivi on jo saapunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti